Kunstmarkt in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek 2019

Vorig jaar werd de eerste Kunstmarkt gehouden bij de Flierefluiter in Hilvarenbeek. Met 40 deelnemers een succes!

Ook voor dit jaar is er een Kunstmarkt georganiseerd. Even dreigde de Corona-maatregelen roet in het eten te gooien, maar het gaat nu toch zeker door op 30 augustus.

Flierefluiter Kunstmarkt
Groot Loo 8
5081 BLHilvarenbeek

Nieuw werk op de site

Schilderij 80x40 cm olieverf

Lente 2020: corona dwingt ons om binnen te blijven. Een mooie gelegenheid om een nieuwe serie werk te maken, met natuurlijk altijd de natuur als onderwerp. Omdat het lente is dus een lichte serie met bloemen, groenten en fruit.

Update Vijftig Tinten Groen en Corona

Helma en Joke

‘It giet oan’, in goed Fries.

Zoals het er nu voorstaat, met de laatste berichten over de corona-maatregelen, ziet het er naar uit dat Vijftig Tinten Groen door kan gaan. En wij hebben er zin in!

We zijn gestart met de voorbereidingen om deelnemers corona-proef te ontvangen, uiteraard met de dan ook nog geldende regels: 1,5 meter afstand en geen handen schudden.

Als de maatregelen niet strenger worden kunnen we op deze manier, met het nieuwe normaal, lekker samen schilderen. We gaan afspraken maken op de Aspergeboerderij hoe we het gaan doen met het eten. Dat zal buiten moeten gebeuren, met gepaste afstand en het bord op schoot. Met een slabbetje tegen het knoeien en met vork en schaar om de asperges door te knippen.

Zonder tegenberichten van RIVM gaan wij er van uit dat we 12 juni kunnen beginnen met ons driedaagse schilderevenement.

Fotowedstrijd Cultuurbosch

Met (voorlopig) twee foto’s ingeschreven bij Cultuurbosch. Foto’s, die als ze uitgekozen worden, gebruikt kunnen worden voor de uitingen van Cultuurbosch.

Ik heb twee foto’s ingestuurd in de categorie ‘Cultureel Erfgoed’ van de Moerputtenbrug in ’s Hertogenbosch. Nu afwachten en duimen dat minstens één van mijn foto’s goed genoeg is.

Moerputtenbrug 1, 5 oktober 2019
Moerputtenbrug 2, 5 oktober 2019

Een nieuwe website!

Overgegaan van de ene naar de andere websitehoster en daardoor de mogelijkheid om een WordPress site te maken. Ik wist al hoe fijn dat werkt omdat ik een grote site onderhoud in WP en dat ook voor mezelf eens wilde uitproberen, dus sinds 4 oktober deze site.