Fotografie

De aanleiding voor mijn fotografie is de natuur. Ik maak graag heldere en schone beelden.

Voor uitgebreide fotoseries zie mijn fotosite.

Sinds ik in 2002 mijn eerste digitale camera van 1 megapixel kocht, ben ik bezig met fotografie. Vanaf die eerste eenvoudige camera ben ik verder gegaan: nieuwe camera’s en ook cursussen gevolgd.
 
Ik verdiep me graag in de werking van de camera, en probeer er alles uit te halen wat er in zit. Op dit moment fotografeer ik met de Sony systeemcamera A6600. En daarnaast de kleine Sony RX100 IV.
 
Ik houd van fotograferen in series, overeenkomsten zoeken. Mijn onderwerpen zijn macrofotografie, landschapsfoto’s, natuur en abstractie. Buiten fotograferen met natuurlijk licht spreekt mij aan. Kijken, kijken, kijken en bezig zijn met licht, compositie en de techniek van de camera, daar geniet ik van!
 
Vanaf 2022 treed ik meer naar buiten met mijn fotografie. Op de kunstmarkt kun je mijn foto’s kopen, in het groot of in het klein. 
 

Voor Ouderen Samen doe ik veel vrijwilligerswerk. Ik maak nieuwsbrieven en onderhoud de website. Maar in de zomer/winter is het druk: ik maak graag de foto’s voor de Zomerschool/Winterschool. Dat levert aardige reacties op.
Tijdens de Zomer/Winterschool kun je bij mij een fotografieworkshop volgen.

Natuurfotografie

Natuurfotografie
« van 2 »

Landschapsfotografie

Landschapsfoto's

Abstract fotografie

Abstracte fotografie

Diverse opdrachten

Diverse opdrachten