Kunstmarkt 24 september 2023

Op zondag 24 september 2023 kun je genieten van kunst in de prachtige tuin van Wzc Theresia. Naast de kunstmarkt met heel diverse kunstwerken kun je een expositie bewonderen tijdens een wandeling door de parkachtige tuin met bomengalerij. Hier staan beelden geëxposeerd voor een langere periode.

Ik sta op de markt met foto’s en collages. See you!
Voor deze kunstmarkt heb ik de PR en grafisch ontwerp gemaakt.

Zeventien kunstenaars tonen hier hun werk op de kunstmarkt. Er zijn diverse disciplines vertegenwoordigd: schilderijen, beelden, objecten, textiel, sieraden, zeefdrukken, glaskunst en foto’s. En het mooie is: als je iets vindt op de kunstmarkt wat je aanspreekt, dan kun je dat gelijk kopen en meenemen! Dat geeft wel iets extra’s: je weet wie de kunst aan jouw muur heeft gemaakt.

Deelnemende kunstenaars:
Marianne van Boxtel, Lidwina Carpentier, Joke Dirkx, Mien Donhuijsen, Els Groendendaal, Jeanne de Jong, Bea Key, Diana van Oort, Joke Postma, Joke Smeets, Jeanne Tax, Jozien Verkuijlen, Patrice Vermeer, Annette Waringa, Agaath van Woerkom en Anke Zachariasse

De middag wordt aangekleed met vrolijke live muziek. Tegen betaling kun je genieten van een drankje op het terras. Je bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan deze kleurrijke markt! De kunstmarkt en beeldenexpositie zijn in samenwerking met Wzc Theresia georganiseerd.

Zondag 24 september 2023 | 12:00 – 17:00 uur | In de tuin van Wzc Theresia | Toegang gratis

Woonzorgcentrum Theresia
Molenrijnselaan 48
5262TN VUGHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *